JÓVÁHAGYÁSI TERV

Idősek Otthona

JÓVÁHAGYÁSI TERV

Idősek Otthona

Önkormányzati megrendelésre készítettük el Szegeden két meglévő idősek otthonának a felújításhoz és korszerűsítéshez szükséges jóváhagyási tervet.

Szeged város önkormányzatának megrendelésére készítettük el két belvárosi épülettömb felmérési modelljét, melyet aztán a fentartóval egyeztetve fűtéskorszerűsítési és felújítási pályázatnak megfelelően átterveztünk jóváhagyási terv szinten, a megfelelő szakági munkatársak bevonásával.

Tervezés során alkalmazkodtunk ahhoz a megrendelői igényhez, hogy a tervezett állapotot három különböző, főleg anyagi források terén elkülönülő csomagokban állítsunk elő.

Az épület tartószerkezetét a tervezés során nem módosítottuk, viszont ettől függetlenül sikerült az összes nyílászárót és a fűtéshez kapcsolódó elemet kicserélni, illetve korszerűsíteni, így minimalizálva a beruházó költségeit.

Az energetikai igények kielégítése mellett figyelmet fordítottunk az épület teljes akadálymentesítésére, így helyet kaptak ennek a célnak megfelelően kialakított vizes blokkok, burkolatok, rámpák, és egyéb építészeti elemek, így növelve az épület funkcionalitásából adódó kényelmes használatot.

 

KATEGÓRIA

idősek otthona

LOKÁCIÓ

Szeged, Magyarország

ÉV

2019 - 2020.

MEGOSZTÁS

MEGOSZTÁS