LÁTVÁNYTERVEZÉS

Innovatív szemléletünk egyik alapeleme a háromdimenziós modellezés, mely végigkíséri teljes tervezési folyamatunkat, a vázlattervektől a kiviteli tervekig. Célunk, hogy könnyebbé tegyük a kommunikációt és a koncepció megértését a résztvevők részére.
A vázlattervi fázisban megalkotott 3D modell elsősorban a fő geometriai formák és felhasznált anyagok bemutatására alkalmas, melyből akár egyszerűbb látványterv is készíthető.
Az engedélyezési tervek elkészítése során alkalom nyílik a részletesebb modellépítésre, melynek eredményeképpen – igény szerint – fotorealisztikus látványtervek elkészítését is tudjuk vállalni. Ezek a látványtervek valósághűen képesek bemutatni az épület külső megjelenését, illetve megrendelői kérésre fotó realisztikus belső látványtervek készítését is vállaljuk.
Az építészeti látványtervek készítése során lehetőség van fotóba illesztett külső látványtervek, belsőépítészeti látványtervek, épület-animációk és ún. “bejárható” VR épületmodellek készítésére is.

BELSŐ LÁTVÁNYTERV

Belső látványtervek során az ügyfél igényeinek megfelelően mutatjuk be az aktuális projekt belső tereit. Látványtervek készítése során lehetőség van éjszakai és nappali képek készítésére, illetve helyszíni fotók alkalmazásával a nyílászárón kitekintve akár a tényleges utcai látványt is meg tudjuk jeleníteni. 3D-s alaprajzot, látvány videót és VR-t is készítünk, ez egy egyre inkább elterjedt forma a látvány tervezésben, melyet főleg ingatlanok értékesítéséhez készítünk, így segítve elő a sikeres üzletkötés létrejöttét. Látványaink könnyebbé teszik a vásárlóknak a vételre kínált épület értelmezhetőségét, és az átláthatóságát.

KÜLSŐ LÁTVÁNYTERV

Külső látvány tervek lényege az épület, vagy épület komplexum külső megjelenésének bemutatása a környezet valósághű ábrázolásával. Ezen látványterveken környezeti elemek, illetve különböző homlokzati struktúrák is megjeleníthetők. Itt is van lehetőség nappali és éjszakai jelenetek bemutatására, az épület külső világításának élethű ábrázolásával. Igény esetén 360°panoráma képek, látványvideó és VR bemutató segíteni a megrendelőt a végső döntések meghozatalában.