KARRIER

Jelentkezz és legyél Te a legújabb tagja
dinamikusan fejlődő irodánknak!

DOLGOZZ VELÜNK!

A CSM ARCHITECT építész iroda kicsitől a nagy mérnöki projektek műszaki megvalósításával foglalkozik. Irodánk nagy mérnöki és szerkesztői kapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően vállalni tudjuk a felmérési tervek, komplex engedélyezési és kiviteli tervek készítését, valamint ezekhez kapcsolódó háttérfeladatok megoldását. Szakágak koordinálását, helyszínek felmérését, engedélyezési eljárás lebonyolítását.

HOGYAN JELENTKEZZ

Kérjük, töltsd ki a meghirdetett pozíció jelentkezési lapját, és csatold a motivációs leveled, amely tartalmazhatja az ajánló leveled, a CV-d és portfóliód, PDF formátumban a megjelölt mérethatár betartásával. Kérjük, ne adj be jelentkezést email-en keresztül! Felhívjuk a figyelmed arra is, hogy több pozícióra való jelentkezés nem növeli a felvételi esélyt, és lassíthatja a jelentkezés feldolgozásának folyamatát. Köszönjük!

HOGYAN VÁLASZOLUNK

Célunk, hogy lehetőségeinkhez mérten legfeljebb 2-3 héten belül elbíráljuk és válaszoljunk a jelentkezésekre. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy nem tudunk minden jelentkezőnek személyesen visszajelezni. A visszajelzéseink rendszerint e-mail vagy telefonon történő megkeresés útján történnek, hogy megbeszéljük az esetleges további teendőket.

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK